2018-07-17 10:44:48• hírek • Bede Emőke

Ittas sofőrt kapcsoltak le Nagykárolyban

A hét első napján több olyan sofőrt is fogtak a megyei közlekedési rendőrök, akik mit sem törődve a KRESZ-szabályokkal ittasan ültek volán mögé vagy a kelleténél erősebben léptek a gázra.

Nagykárolyban például sikerült lefülelni egy olyan 50 éves férfit, aki legurított néhány italt, mielőtt volán mögé ült. A rendőrségi ellenőrzés során ugyanis 1,02 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki nála a szonda. A férfit ezt követően a legközelebbi kórházba kísérték, ahol véralkoholszintjét is megmérték. Ám nem úszta meg egy tűszúrással a kalandot, ugyanis a rendőrség eljárást is indított a tasnádi férfi ellen alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt.
 

Viszont nem ő volt az egyetlen akinek ugrott a jogsija. Két sofőr azért mondhatott ideiglenesen búcsút vezetői engedélyének, mivel nem adták meg a gyalogosoknak járó elsőbbséget, másik négy sofőr pedig gyorshajtás miatt vesztette el egy időre a jogsiját. A 27 és 44 év közötti sofőrök 105 és 123 km/h közötti sebességgel hajtottak azokon a szakaszokon, ahol amúgy csak 50-nel lehetett volna.
 

Hétfőn egyébként 100-nál is több bírságot osztottak ki, melyeknek összértéke eléri a 24000 lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: